BOUWBEDRIJF ALLROUND, Dekker & Terluin
 
HOME | PRODUCTEN & DIENSTEN | PORTFOLIO | OVER ONS | CONTACT

 

 
  >> Klant ervaringen

“Voor het verbouwen van de keuken, doorbraak naar de woonkamer, rondom nieuwe kunststof kozijnen en het plaatsen van een dakkapel, zijn we op zoek gegaan naar een aannemer. Het blijft een avontuur om met een aannemer in zee te gaan, zelfs wanneer je van vrienden goede berichten hoort.  Over het avontuur dat wij zijn aangegaan met Allroundbouw zijn wij erg tevreden. Professioneel, accuraat, ruim binnen de planning, flexibel, opgeruimd en binnen het budget. Onvoorziene problemen die zich tijdens het project openbaarden werden direct in overleg opgelost.
Mochten we nieuwe plannen hebben voor een verbouwing dan gaan we zeker met Jan en Rob  in zee”.

 
Jan en Margriet Giskes
Heemskerk.
   
   
  nieuwbouw
   
  verbouw
   
  renovatie
   
  onderhoud
   
  dakkapellen
   
 

Portfolio

Bouwbedrijf Allround is trots op de realisatie van onder andere de volgende werken :

We hebben in Amsterdam een herenhuis uit het begin van deze eeuw compleet gestript en weer volledig opgebouwd onder architectuur van het gerenommeerde architectenbureau Bert Verwey & Partners.

In Heerhugowaard hebben wij een grote, complexe uitbouw aan een geschakelde woning gerealiseerd.

In Heiloo, Heemskerk en Limmen hebben wij diverse dakkapellen, sommige zo’n 6m breed, geplaatst alsmede een ruime dakopbouw waardoor een complete verdieping kon worden gerealiseerd.

In Heemskerk hebben wij de renovatie van 24 betonnen balkons verzorgd inclusief het vernieuwen van de hekwerken & privacyschermen.

In Bloemendaal werken wij momenteel aan de aanleg van een zwembad bij een villa.
Tevens hebben wij veel ervaring in de nieuwbouw, met name kleinschalige nieuwbouw als villa’s in de regio Bloemendaal/ Aerdenhout alsook in de utiliteitsbouw, waaronder bedrijfspanden in Beverwijk en Castricum.
Ook hebben wij met trots gewerkt aan de restauratie van de grote kapel van OLV ter nood te Heiloo.

Dit was slechts een kleine greep uit ons totale portfolio.